Ve Swissten jsme si pro vás připravili další skvělou možnost, díky které můžete při nákupu vašich oblíbených produktů v našem obchodě ušetřit. Proto možná právě teď nastal ten správný čas pořídit si nové nabíječky, reproduktory, powerbanky či cokoli jiného, po čem zrovna toužíte.

Nová kategorie se zbožím za super ceny

Nově teď na Swissten najdete zcela novou kategorii Výprodej, ve které nabízíme vybrané produkty za super akční ceny. Neváhejte si jí proto hned prohlédnout. Třeba tam objevíte přesně ten produkt, který si chcete koupit už delší dobu.

Ptáte se, jak je možné, že tyto produkty mají tak výhodnou cenu? Je to velmi jednoduché. Nejčastěji se jedná o vybalené a vyzkoušené zboží, které předešlému zákazníkovi nevyhovovalo, a proto bylo vráceno. Dále ale může jít také o zboží, které bylo rozbaleno námi, protože bylo vybráno na focení.

U tohoto zboží mohou být poškozeny pouze obaly či krabičky, nikdy však samotné produkty. Ty jsou stejně kvalitní jako produkty z ostatních kategorií našeho e-shopu.

Za kvalitu stále ručíme

Za kvalitu zboží, které zařazujeme do výprodejové kategorie za zvýhodněnou cenu, můžeme dát ve Swissten klidně ruku do ohně. V žádném případě se nikdy nejedná o používané nebo nějak poškozené zboží, pouze o vybalené a vyzkoušené produkty, které jsou nové a plně funkční. Proto se na ně vztahuje také plná 24měsíční záruka, která je úplně stejná jako v případě ostatních produktů na našem e-shopu. V případě jakýchkoli potíží či poruch máte proto v případě tohoto zlevněného zboží při případné reklamaci úplně stejné možnosti, jako kdybyste produkt zakoupili v plné ceně.

Mohlo by vás zajímat: iPhony a iPady ustupují Evropské unii. Co se ještě změní?