Objednali jste si u nás přesně to, po čem jste už tak dlouho toužili? A teď se nemůžete dočkat, až konečně zazvoní kurýr nebo přijde zpráva k vyzvednutí. Těší nás, že u nás nakupujete. A abychom vám zkrátili čekání, napovíme vám, v jakém balení můžete naše vychytávky čekat.

Nabízíme 3 základní verze „krabiček“

Velikost se může lišit. Design, obrázky i popisky na krabičkách taktéž. Ale základ zůstává stejný. Naše zboží je pečlivě uložené ve třech typech balení a každý typ přesně odpovídá charakteru zboží. Co tedy můžete očekávat?

Retail pack

Nejčastějším typem balení od SWISSTEN je takzvaný retail pack. Někdy o něm můžete číst i jako o blistru. Pokud v angličtině trochu plavete, můžete tím být lehce zmateni, ale to vůbec není třeba. Jde zkrátka o originální krabičku (správný překlad zní: maloobchodní balíček), do které výrobce SWISSTEN ukládá většinu typů elektroniky, jíž dodává i českým zákazníkům.

Retail pack

Krabičky přesně odpovídají velikosti zboží, takže nedostanete žádnou obří krabici a v ní někde zasunutou powerbanku.

Zboží je v Retail packu bezpečně uložené, takže se nemůže při transportu pohnout ani o milimetr. Díky tomu k vám dorazí v naprostém pořádku. Retail pack se snadno otevírá, a pokud si ho nechcete po rozbalení zboží od SWISSTEN schovat (ideální je to kvůli možné reklamaci nebo výměně zboží), tak ho můžete jednoduše vyhodit do modrého kontejneru na papír.

Kdyby vás zajímalo: AirTag unboxing

Bulk

Pokud jste si u nás objednali nabíjecí kabel nebo datový kabel, možná jste se dočetli, že vám přijde bulk. Co je tohle za typ balení? Možná i zkušenější angličtináři zaváhají, protože „bulk“ se dá přeložit jako „hromadný“. Hromada zamotaného kabelu vám ale rozhodně nepřijde.

Dorazí k vám úhledně smotaný kabel přetažený plastovou páskou, aby se nemohl při cestě k vám uvolnit. Není žádným způsobem zpřelámaný a při přípravě „bulku“ si ve skladu všichni dali náramně záležet.

Bulk je vlastně docela estetický a jednoduchý typ balení, který dost možná ani balením v pravém slova smyslu není. Ale pro kabely to postačí. A je to rozhodně ekologické řešení, u něhož neplýtváme papírem a nepoužíváme zbytečné plastové obaly.

Bulk – sáček

Eko balení

Třetím typem našich typických obalů na zboží je eko balení. Na první pohled připomíná klasický Retail pack. Je to typově stejná krabička, má stejný tvar, různé velikosti podle druhu zboží, najdete na ní základní popis zboží, obrázek, rozepsané hlavní přednosti.

Eko balení

V čem je to tedy „eko“? To poznáte už na první pohled. Tenhle typ Retail packu je totiž vyrobený z recyklovaného papíru. Takže není elegantně lesklý, černý, bílý, s barevnými popisy. Papír je nudně béžový, popisy černé a mnohem jednodušší. Tohle balení neuchvátí propracovaným designem, ale zato je stoprocentně eko-friendly. Pokud vám tedy záleží na životním prostředí, můžete si už při objednávání namísto klasického elegantního Retail packu objednat právě eco balení.Některé výrobky SWISSTEN už své eko balení přímo mají, takže se s jeho doobjednáváním nemusíte vůbec zatěžovat – stačí do vyhledávače na našem e-shopu zadat „eko balení“ a hned uvidíte, které produkty to jsou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *