Powerbanky jsou velmi šikovnými pomocníky na cestách či různých výletech. S jejich pomocí si totiž můžete snadno dobít všechna vaše zařízení (mobily, chytré hodinky, tablety a podobně) kdykoli a kdekoli. Prázdná baterie vás už nikdy a nikde nezaskočí. Pokud ještě powerbanku nemáte nebo naopak přemýšlíte o tom, že byste tu starou vyměnili za novou a lepší, přečtěte si náš následující článek, ve kterém vám představíme naší absolutně nejlepší powerbankuSwissten Black Core 30 000 mAh.

Jaké jsou klíčové výhody Swissten Black Core 30 000 mAh?

Největší výhodou naší nejlepší powerbanky je její obrovská kapacita 30 000 mAh, díky které můžete naplno nabít téměř jakékoli zařízení. Ať už chcete nabít chytrý telefon nebo hodinky či dokonce tablet, laptop nebo MacBook, spolu s powerbankou Swissten Black C

ore na to budete mít dostatek energie.  Další zásadní vlastností, na kterou jsme ve Swissten pyšní, je rychlost nabíjení této powerbanky. USB-C výstup podporuje technologii rychlonabíjení Power Delivery a USB výstup zase Qualcomm Quick Charge 3.0, díky čemu máte na powerbance k dispozici rychlonabíjení jak pro iPhone, tak pro Android. V praxi to znamená, že baterii na vašem chytrém telefonu dobijete s pomocí této powerbanky z 0 na 50 % během půlhodiny. Velmi příjemným bonusem naší nejlepší powerbanky je také množství portů, tedy její konektivita. Nemusíte se proto bát, že byste jí neměli čím nabít. Powerbanka vám nabídne micro USB, USB-C a Lightning vstup a 2 x USB + USB-C výstup. Základní USB/micro USB kabel, s jehož pomocí lze powerbanku nabíjet, je také součástí balení.

Powerbanku Swissten Black Core s kapacitou 30 000 mAh dostanete ve stylové elegantní krabičce. Takže se výborně hodí i jako vánoční dárek

Další vlastnosti a parametry Swissten Black Core

Swissten Black Core je ideální powerbanka nejen na výlety mimo civilizaci. Stane se výborným společníkem kdekoli na delších cestách po městě nebo při dlouhých jízdách autem. Přes svou obrovskou kapacitu je totiž stále velmi skladná – váží pouhých 0,53 kg a její rozměry jsou 170 x 83 x 23 mm. Takto malou krabičku snadno schováte kamkoli – do tašky, batohu či kabelky. Energii pro vaše zařízení tak budete mít všude s sebou. To, kolik energie vám ještě v powerbance zbývá, snadno zjistíte díky LCD displeji. Na něm se vždy zobrazuje aktuální procentuální stav baterií v powerbance a také aktuální hodnota používaného vstupu či výstupu.

Maximální nabíjecí výkon powerbanky Swissten Black Core je 18 W, což je další hodnota na velmi slušné úrovni. V kombinaci s technologiemi rychlonabíjení a maximálním výstupním nabíjecím proudem až 3 A to znamená, že zařízení připojená k powerbance budete nabíjet nadstandardně rychle. A nabíjet jich dokonce můžete několik současně, klidně třeba chytrý telefon a MacBook ve stejné chvíli. Swissten Black Core má na to energie dostatek.

Jak je na tom powerbanka designově?

Swissten Black Core 30 000 mAh patří mezi velmi moderní kousky také co se týče jejího designu. Vyrobená je z plastu, přičemž její tělo v černé barvě lemují bílé pruhy po okraji powerbanky. Právě na tomto pruhu najdete všechny konektory, které powerbanka nabízí – micro USB, USB-C a Lightning vstupy a USB-C + 2 USB výstupy. Černé tělo powerbanky má v horní části dostatečně velký LCD displej, který vám zobrazí všechny potřebné informace, hlavně pak aktuální stav nabití powerbanky. Celkově pak tento jednoduchý design powerbanky působí velmi moderně a elegantně a ta se proto stane ozdobou každého pracovního stolu.

Závěr – v čem tedy Swissten Black Core tak vyniká a proč si jí pořídit?

Swissten Black Core je ideální volbou pro každého, kdo hledá obrovskou kapacitu a chce dobíjet několik zařízení současně, a zároveň chce nabíjet velmi rychle. Bonusy k těmto užitečným vlastnostem, které uživatelé této powerbanky dostanou, pak budou velmi atraktivní a moderní design powerbanky, její kvalita, spolehlivost a dlouhá životnost.

Přečtěte si také: Když jste v dosahu elektrické sítě, hodí se místo powerbanky, spíše nabíječka. Víte, jak ji vybrat?

FAQ – nejčastější otázky a odpovědi

Jak se zapíná powerbanka?

Po straně powerbanky na jejím bílém plastovém okraji najdete tlačítko – tzv. power button. Právě toto tlačítko slouží k zapnutí powerbanky.

Jak poprvé správně nabít powerbanku?

K prvnímu nabití můžete využít USB/micro USB kabel, který je součástí balení powerbanky. Poprvé je důležité zejména nabít powerbanku zcela do plna a nabíjení nepřerušovat. Od zdroje jí proto odpojte až po jejím plném nabití.

Jak ideálně nabíjet powerbanku?

Powerbanky neoblibují velmi dlouhé, ale ani velmi krátké nabíjení. Rozhodně proto nedávejte nabíjet powerbanku na celou noc. Ideálně nabíjejte powerbanku vždy do plna a poté jí co nejrychleji od zdroje energie odpojit.

Čím ideálně powerbanku nabíjet?

Jestliže chcete, aby se powerbanka nabila co nejrychleji, nabíjejte ji pomocí micro USB nebo USB-C kabelu a adaptéru s podporou rychlonabíjení (QC nebo PD v závislosti na typu konektoru).

Co znamenají značky na displeji?

LCD displej powerbanky zobrazuje kromě aktuálního stavu jejího nabití také aktuální hodnotu používaného vstupu (IN) či výstupu (OUT) – tedy 5 V, 9 V nebo 12 V. Pokud tedy například připojíte chytrý telefon a začnete ho dobíjet, na displeji se vám zobrazí značka OUT 5 V. Pokud například začnete dobíjet powerbanku pomocí adaptéru podporujícího rychlonabíjení, ať už přes USB-C nebo micro USB, na displeji se vám zase zobrazí značka IN 9 V.

Co s powerbankou, když jí dlouho nepoužívám?

Déle nepoužívaná powerbanka by neměla být úplně vybitá, ale nemusí být ani úplně nabitá. Nepoužívanou powerbanku uskladněte přibližně s 50 % baterie.

Náš tip: Abyste si iPhone 15 užili na maximu, vybírejte k němu originální Apple příslušenství.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *