přenosný reproduktor na párty

Parné letní dny se nemusí nést pouze ve znamení lenošení u vody. Milovníci party či různých večerních zahradních posezení si také mohou přijít na své. Pořádná letní atmosféra se ale neobejde bez hudby. Koneckonců, proč byste si jí nemohli užít také u zmíněné vody? Stačí vám k tomu malý přenosný reproduktor.

Léto a hudba patří k sobě

Co si budeme povídat, té pravé letní party atmosféry dosáhneme pouze v případě, že naše aktivity propojíme s hudbou. Léto je čas party večerů, grilovaček s přáteli či rodinou, zahradních posezení nebo relaxování u vody. Ke všem těmto aktivitám se hudba náramně hodí. Nezáleží na tom, co chcete poslouchat. Každý si zajisté vybere muziku, která nejlépe vyhovuje jeho vkusu. Tak proč si jí nedopřát? Vše, co k tomu potřebujete, je zařízení, které přehraje hudbu a Bluetooth reproduktor. Až svůj nový party reproduktor zapnete, nedá vám to a určitě si také zatancujete. Co si přát víc než vzpomínky na příjemně strávené léto?

Jak vypadá přenosný reproduktor?

Kdo by chtěl večer u grilovačky poslouchat nekvalitní zvuk hudby z mobilu? On vám ten mobil ale stačit bude. Stačí, když k němu připojíte jiné zařízení s kvalitním zvukem. A přesně k tomu slouží přenosný reproduktor s Bluetooth. Lze ho připojit ke všemu, co disponuje technologií Bluetooth – k mobilu, notebooku, tabletu, počítači či televizi. Po jeho připojení si již můžete užívat jiný rozměr muziky a letní atmosféry.

Jak vybrat ten správný přenosný reproduktor?

Pokud ho chcete používat hlavně venku, zaměřte se na jeho rozměry. Důležité je také to, jak snadno se s ním manipuluje. Měl by být co nejmenší a skladný. Budete ho totiž často přenášet, ať už v rukou nebo v batohu. Obrovský reproduktor by se tak stal vaší nevýhodou a omezením. Samotný výkon reproduktoru až tolik řešit nemusíte. Používat ho přece budete především venku. Spíše se vyplatí pohlídat si, aby měl co nejdelší výdrž. Základem je provozní doba alespoň 5 až 8 hodin. A jelikož s tímto reproduktorem budete hlavně venku, měl by také něco vydržet. Odolnost konkrétního výrobku vůči prachu a vodě zjistíte podle parametru IPxx. První číslo znamená odolnost vůči prachu, druhů vůči vodě. V obou případech platí, že čím je číslo vyšší, tím je zařízení odolnější.

Přečtěte si také: Sportovní sluchátka pro váš super výkon

Vybírejte z kvalitních reproduktorů

Na závěr přinášíme 2 tipy na přístroje Swissten, které požadované parametry s přehledem splňují.

Bluetooth reproduktor Music Cube lze připojit k čemukoli, co má Bluetooth. Jeho přenášení je velmi snadné díky rozměrům 7,2 cm x 7,2 cm x 7,2 cm. Je to taková malá krabička, kterou schováte kamkoli. Na své minirozměry ale disponuje perfektním výkonem až 10 W. Pokud si tyto přístroje pořídíte 2, můžete je připojit k jednomu mobilu a vytvořit si tak pořádné stereo. Music Cube také snese pořádně dlouhou party, vydrží hrát až 5 hodin.

SWISSTEN Music Cube Bluetooth reproduktor – dokonalý externí reproduktor k mobilu

 Swissten X-Boom je o něco větší, jeho rozměry jsou ale pořád více než přijatelné. Díky parametru IPX5 se nemusíte bát poslouchat hudbu ani v dešti. Spárovat ho můžete opět s jakýmkoli zařízením. Jeho baterie má kapacitu až 2 000 mAh, což vám zajistí nepřetržité poslouchání hudby po dobu až 8 hodin. A to už je pořádná letní party.  

SWISSTEN X-BOOM outdoor Bluetooth reproduktor je ideální na zahradní párty

Náš tip: Užijte si letní párty díky hrám na mobil, které jsou ke stažení zadarmo. Co takhle uspořádat s přáteli na party turnaj?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *