člověk s batohem ve městě

Pokud hledáte praktického spojence a průvodce městem i přírodou, pak jste ho právě našli. Swissten batoh na notebook pojme notebook s monitorem do velikosti 15,6“. Někomu se může zdát, že 19 l není dostačující objem, opak je však pravdou. Uvnitř batohu je vše zorganizované tak, že je až neuvěřitelné, kolik se vám do něho vejde věcí. Uvnitř jsou totiž speciální přihrádky na notebook, mobil, sluchátka, peněženku, platební kartu, brýle, láhev na pití. Vše v batohu máte přehledně utříděné a na dosah ruky. 8 oddělených přihrádek udělá své. Na cennosti je určená speciální bezpečnostní kapsa na zadní straně batohu. Bezpečnostním zámkem zase uzamknete zip batohu a vaše věci tak budou v maximálním bezpečí.

Batoh jak dělaný do džungle velkoměsta

Ať jste student, manažer nebo raketový inženýr, jdete do práce, na dovolenou nebo služební cestu, batoh od Swissten se stane vašim nejlepším kamarádem. Je jak dělaný na to, abyste džunglí velkoměsta proklouzli co nejelegantněji. Že je velmi praktický a vše v něm je přehledně zorganizované už víme. Na cesty a do města se ale výborně hodí proto, že disponuje speciální přihrádkou na powerbanku. Pokud jí nabijete a poté propojíte s USB výstupem, který najdete přímo na boční straně batohu, tak budete schopni po připojení do tohoto USB výstupu nabíjet váš mobilní telefon či tablet přímo za chůze městem. Pokud cestujete a například ve vlaku si rozložíte notebook, můžete ho z tohoto USB výstupu také nabíjet. V tom případě ale nezapomeňte na to, abyste v batohu měli schovanou dostatečně výkonnou powerbanku.

Náš tip: Zajímá Vás, jak při nákupu batohu ještě navíc ušetřit? Zkontrolujte aktuální slevové kódy Swissten.

Batoh je kompatibilní i s hudebními závisláky

Posloucháte rádi při chůzi městem hudbu? Vlastníte chytrý telefon s obrovskými rozměry, který se při poslechu přes sluchátka strašně špatně nosí v kapse u kalhot? Žádný problém, batoh od Swissten si poradí i s tímto. Mobil odložíte do přihrádky v batohu, připojíte sluchátka, pustíte hudbu, kabel od sluchátek protáhnete speciálním otvorem v boční straně batohu a batoh zavřete. Sluchátka si dáte na hlavu, pohodlně kráčíte a telefon vůbec řešit nemusíte. Ten je schovaný uvnitř v bezpečí batohu.

Batoh ideální k cestování

Pokud s sebou při cestování taháte spoustu elektroniky, pak pro vás není nic pohodlnějšího než právě batoh od Swissten. Úplně v klidu pojme notebook s rozměrem do 15,6“, powerbanku, mobilní telefon, tablet a cokoli dalšího, co u sebe při cestování nosíte. Vaše osobní věci budou v autobuse či vlaku v maximálním bezpečí. Cennosti si uložíte do speciální bezpečnostní kapsy a celý batoh uzamknete bezpečnostním zámkem. Pokud cestujete na služební cestu, je tento batoh tou nejlepší volbou. Navíc cestování je s batohem mnohem praktičtější. Tahat s sebou věci v tašce nebo aktovce není ani bezpečné, ani pohodlné. Veškerou váhu všech vašich zařízení byste museli nést v rukou. S batohem si váhu rozložíte na zádech. Velmi příjemné polstrování zad a nastavitelné popruhy pak umožní i dlouhodobější nošení batohu.

Batoh Swissten je vhodný pro laptopy do velikosti 15,6″.

Mohlo by vás zajímat: S powerbankou do letadla? Víme jak

Výlet do přírody? Proč ne?

Designově i funkčně se batoh od Swissten hodí spíše do města. To vám ale rozhodně nebrání v tom, abyste ho použili také při výletu v přírodě. Opět určitě oceníte jeho speciální přihrádku na powerbanku, díky které si dobijete telefon klidně během chůze po lesní stezce. Přihrádky na notebook a ostatní věci můžete v tomto případě použít na něco jiného, co budete během výletu do přírody potřebovat. Batoh díky polstrování a nastavitelným popruhům zůstává pohodlný i při delším nošení. A ve chvílích, kdy batoh položíte, se nemusíte bát ani toho, že byste ho ušpinili – na spodní straně má vystouplé pásky, které slouží jako prevence znečištění. Batoh od Swissten je tak vskutku multifunkčním pomocníkem, kterého oceníte jak ve městě, tak v přírodě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *