Přemýšlíte nad vánočními dárky, ale pořád vám to nepřijde ono? Dát někomu nový telefon je sice hezké, ale takové obyčejnvypadat různě a připomínat ten ručně rytýé. Totéž se sluchátky, repráky nebo chytrými hodinkami. Powerbanka Swissten je také super, ale už ji doma máte? Jak to zařídit, aby i takový dárek byl skutečně od srdce? Třeba s pomocí gravírování nebo potisku.

Když dostanete sadu sklenic na víno a na nich vyrytý nápis, který vám na věky bude připomínat vaše jubileum nebo výročí, tak vás to zahřeje u srdce vždy, když z takové sklenice budete pít. Sklo ale není jediným materiálem, na který si můžete od profesionála nechat vyrýt (respektive vygravírovat) text na přání. Úplně stejně to můžete udělat u elektroniky. A na SWISSTEN.eu vám s takovým dárkem od srdce rádi pomůžeme.

Doporučujeme: Pokud vás zajímá potisk nejen powerbanek více, podívejte se třeba na tyto plechovky s logem. Můžete tak svým zákazníkům (už od 1000 kusů) dávat vaše „privátní“ krabičky, třeba obal na telefon, powerbanku a pod.

1. Výběr produktu

Jak na to? Nejprve si vyberte, co byste si u nás chtěli koupit. Může to být cokoliv a náš výběr je obrovský (a čím dál širší). Sháníte bezdrátová sluchátka? Hledáte velkokapacitní powerbanku? Přemýšlíte o chytrých hodinkách? Potěšil by vás nějaký dobrý držák na mobil nebo držák na tablet? Nebo by to chtělo nějakou lepší bezdrátovou nabíječku? Pro gravírování jsou jako stvoření i powerbanky Swissten.

Prohlédněte si náš e-shop a v klidu si vyberte. A pak zapřemýšlejte nad věnováním. Můžete ho sice napsat na lísteček a přiložit k dárku, ale pokud ho necháte vyrýt přímo na dárek, bude to mnohem větší gesto.

I na powerbanku Swissten můžeme vygravírovat logo vaší firmy

2. Na co se dá gravírovat a tisknout? Powerbanka Swissten je dobrá volba

Gravírování je speciální technologie, kdy je nápis doslova vyryt do daného předmětu. Dříve se rytí provádělo ručně, dnes už se na to používají technologie. Ale princip je stejný a text proto může vypadat různě a připomínat ten ručně rytý. Gravírování se používá i v případě, že si chcete objednat vlastní neonový nápis na míru.

Nevýhodou je, že gravírovaný text nemůžete umístit na jakýkoliv výrobek. Musí jít o vhodný materiál – ideálně sklo, plast nebo kov. A musí mít dostatečnou velikost na to, aby bylo možné text gravírovat.

Pokud to nejde, máme tu pro vás ještě alternativu – potisk. Právě potisk je výhodnější v tom, že si na výrobek můžete nechat natisknout skutečně cokoliv – text, firemní logo, obrázek… Výsledkem bude, že z tuctového držáku, powerbanky nebo pouzdra rázem uděláte něco jedinečného, co se dokonale hodí jakožto dárek pro vaše blízké (nebo pro vaše zaměstnance).

Přečtěte si také: Powerbanka Swissten Black Core 30 000 mAh – vlajková loď Swissten

Jak na to?

Zaujalo vás to? Nejste sami. Před Vánoci například i Apple nabízí gravírování textů, číslic nebo třeba emotikonů na AirPody, AirTag, Apple Pencil 2. generace nebo iPad. Gravírování vám sice Apple nabídne i jindy, ale v předvánočním čase je to pro jeho zákazníky zdarma.

Na SWISSTEN.eu si můžete nechat vyrýt nápis nebo natisknout obrázek či logo kdykoliv na cokoliv. Stačí si jen vybrat a dát při objednávce vědět, že máte zájem o gravírování a potisk produktů. Objednávat gravírování lze přitom už od 10 kusů. A tím opravdu nejlepším produktem pro gravírování je powerbanka Swissten, tak to vyzkoušejte.

A u kterých typů produktů vám rádi vyhovíme?

Gravírování:

Potisk:

A co si můžete nechat na výrobky natisknout nebo vyrýt, aby to mělo smysl a udělalo to z dárku něco skutečně jedinečného?

  • Jméno
  • Telefonní číslo
  • Přezdívku
  • Osobní věnování
  • Datum (narození, seznámení, vzniku firmy…)
  • Logo firmy
  • Fotografii
  •  

Náš tip: Co zkusit netradiční dárek k Vánocům? Vaše společná fotografie na opravdu výkonné powerbance vykouzlí vaší polovičce úsměv na tváři.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *