Příslušenství iPhone

Jestliže jste členem jablečné rodiny a trávíte s iPhonem v ruce podstatnou část každého dne, dost možná by vás mohly zajímat vychytávky, kterými můžete ze svého telefonu vyždímat ještě o něco více. Jaké příslušenství pro iPhone rozhodně musíte mít?

Bez kabelu ani ránu

Známe to všichni – bez kabelů se v životě neobejdeme. Kabely jsou pro iPhone přímo nepostradatelným doplňkem. Potřebujeme přetahovat data, synchronizovat, prodlužovat. A hlavně nabíjet, znovu a znovu. Baterie telefon nevydrží nijak zvlášť dlouhou dobu. Obzvlášť, pokud si s ním hrajeme takřka neustále. Navíc ne vždy je po ruce nějaká ta zásuvka, která by mohla tento problém vyřešit. Řešením ale může být pořízení  powerbanky. Ty se vyrábějí v různých kapacitách i rozměrech a snadno si tak vyberete takovou, která vám bude vyhovovat. Nemusíte zrovna bloudit ztraceni kdesi v amazonském pralese s domorodci v patách, abyste ji využili.

Praktický kabel pro iPhone Swissten Arcade se díky magnetickému konektoru snadno uvolní a předejde pádu telefonu

Nabíječky s Power Delivery

Chcete svůj iPhone nabíjet opravdu rychle? Pak zkuste nabíječku s Power Delivery technologií. Co to je? Inovativní nabíjecí protokol, který vdechne vašemu iPhonu život během pár chvil. To se může hodit obzvláště v momentech, kdy někde čekáte. Třeba někde ve frontě na úřadě, kde máte vedle sebe zásuvku. Případně ji využijete i na cestách vlakem, kdy zrovna nejedete přes půl světa. Trendem je rychlé nabíjení a ne čekání. A víte co? S rychlým nabíjením Power Delivery se vyrábí i powerbanky, tedy alespoň Swissten je vyrábí. Za ty ostatní neručíme.

Bezdrátová nabíječka Swissten s podporou Power Delivery (až 18W) sloužící i jako stojánek na iPhone. Nabijete s ní i Apple Watch a AirPods.

Přestaňte hledat. Pořiďte si AirTag

Jednou z nejotravnějších věcí v životě je neustálé hledání klíčů, které jsme někam založili a nemůžeme je najít. Jistě znáte ten pocit, kdy štracháte po kapsách, v batohu, kdekoliv a jak vám začne rychleji tlouct srdce, když si pomalu uvědomujete, že jste je dost možná ztratili. iPhone vám může pomoci i s tímhle. Konkrétně AirTag. Ten funguje tak, že si jej připnete ke klíčům a spárujete s aplikací v iPhone. Na telefonu poté okamžitě vidíte aktuální polohu vašich klíčů anebo jiného vybavení. Dosah AirTagu je přitom až 30 m. Možností využití je více. Nemusí se jednat o klíče, může to být stejně tak peněženka nebo cokoliv jiného.

Mohlo by vás zajímat: AirTag: Jak ho spárovat s iPhone?

K příslušenství pro iPhone patří i bezdrátová sluchátka

Nikdo nemá rád, když si v poklidu poslouchá svoji oblíbenou hudbu a jedním nekontrolovaným pohybem se zamotá do sluchátek. A pak s nimi zápasí ve strachu, že je zamotá ještě více. Přestaňte se motat, pořiďte si k iPhone bezdrátová nebo ještě lépe true wireless sluchátka. Samozřejmě se většině lidí jako první vybaví ikonické Apple AirPods. Ale přiznejme si, každému se nechce platit za originální příslušenství k iPhone. Můžete sáhnout třeba po Swissten Flypods, což je o něco levnější alternativa, která funguje skvěle a dokáže AirPody bez problému nahradit.

AirPods jsou skvělé! Ale ta cena. Zkuste Swissten Flypods. Jsou skoro stejně skvělé a cena taky.

Držáky na mobil do auta

Naprosto nepostradatelné příslušenství pro iPhone. Málokdo si dnes umí představit dlouhou cestu autem bez telefonu. Abyste i v autě měli s telefonem pohodlí a neriskovali v důsledku nepozornosti nehodu, pořiďte si držák na mobil do auta.

Vybírat můžete hned ze 3 typů:

  • S uchycením na palubní desku nebo čelní sklo
  • S kotvením do mřížky ventilátoru
  • S fixací do CD mechaniky

Držák do auta využijete především jako řidič, jelikož, ale i jako spolujezdec. Praktické držáky na opěrku předního sedadla totiž můžete využít na fixaci iPhone anebo ještě lépe iPadu a sledování videí během jízdy.

Tip redakce: Držáky na opěrku předního sedadla jsou nepostradatelnou pomůckou pro zabavení dětí při jízdě. Pusťte jim na iPadu třeba Krtečka.

Magnetický držák Swissten na tablet a mobil na opěrku předního sedadla

Ochranná skla a fólie

Telefon za desítky tisíc si rozhodně zaslouží nějakou ochranu poškrábání či zničení displeje. Ochranná skla a fólie jsou něčím, na co se v případě iPhone nevyplácí zapomínat. V jejich případě opravdu platí, že za málo peněz získáte hodně muziky. Ochranné sklo za pár desítek či stovek korun patří k příslušenství pro iPhone, které předejde poškození zařízení za tisíce. Výměna displeje či oprava vás může velice snadno donutit zírat s pootevřenou pusou hluboko na dno své peněženky. Pro dokonalou ochranu celé plochy displeje vašeho iPhone mu pořiďte 3D ochranné sklo, které při troše šikovnosti zvládnete nalepit svépomocí.

Kryty a pouzdra jsou nepostradatelným příslušenstvím pro iPhone

Každý z nás je originál. Proč by nemohl být originálem i náš telefon? Třebaže pocházejí z totožné výrobní linky a jsou tudíž takřka stejné, můžete jejich osobitost dát najevo výběrem krytu nebo pouzdra. Chcete kryt s romantickým květinovým vzorem anebo vás berou spíše Star Wars? Chcete působit seriózně a důvěryhodně? Vsaďte na jednobarevné pouzdro na mobil. Kryty a pouzdra se vyrábějí z různých materiálů a v rozmanitých provedeních. Oblíbená jsou knížková pouzdra anebo sportovní pouzdra na běhání anebo na kolo.

Náš tip: Vyrážíte na vodu? Pak musíte mít voděodolný vak Celly s průhlednou kapsou na telefon. Hodit se může i vodotěsné pouzdro na telefon s krytím IPX8.

Sportovní vodotěsné pouzdro na iPhone na kolo
One thought on “Jaké příslušenství pro iPhone se rozhodně vyplatí pořídit?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *